Ny leveranse til SinkabergHansen AS - Moen Marin

Nyheter

Ny leveranse til SinkabergHansen AS

For fjerde gang mottar oppdrettsselskapet nybåt fra Moen Marin.

Havbruksselskapet på Namdalskysten utvider nå flåten med en flunkende ny oppdrettskatamaran av typen NabCat 1475 Arctic. «Nora» går inn som en ren lokalitetsbåt på nyopprettede Varholmen nord for Brønnøysund.

– Vi opplever økt aktivitet og hadde behov for flåteutvidelse. Det er mange grunner til å velge Moen Marin som leverandør, men vi er særlig fornøyde med den tette oppfølgingen, samt at de er veldig flinke på ettermarked, forteller Thomas Sørø Olsen, rederi- og båtkoordinator ved Sinkaberg-Hansen.

«Nora» måler 14 x 7,5 meter og har en toppfart på 16 knop. Hovedmotor, gir og propellsystemer er alle levert fra Nogva, og thrustere er levert fra PMH. Dette sikrer fartøyets formidable manøvreringsegenskaper i røffe farvann på helgelandskysten. Navigasjonssystemet er av typen Furuno. Båten har et romslig arbeidsdekk hvor det er montert kran av typen Palfinger PK 32080 (M)D.

-Moen Marin gir også grundig utsjekk og opplæring i alle de smarte løsningene, som driftsstyringssystemet mLINK, før båten leveres. Man føler seg ivaretatt og trygg på at alt er i orden, avslutter Olsen. 

Vi i Moen Marin håper at mannskapet på «Nora» får mange herlige dager på bøljan blå – i ruskvær så vel som solskinnsdager.