Trainee - Salg - Moen Marin

Trainee – Salg

Moen Marin søker TRAINEE – SALG

Moen Marin AS er i dag verdens største leverandør av arbeidsfartøyer til havbruksindustrien. Varemerket er solid forankret i det maritime miljøet, med røtter helt tilbake til 1920-tallet. Moen Marin har som ambisjon å utvikle stadig nye konsepter hvor innovasjon og brukerbehov vektlegges høyt. Vi leder allerede i dag an i elektrifisering og digitalisering av fiskeri- og havbruksflåten. Vi søker deg som vil bli en del av et topp motivert team!

Moen Marin har i dag ca. 40 årsverk som er delt mellom Trondheim og Nærøysund. Økende aktivitet gjør at vi øker staben, og søker derfor til vår salgsavdeling i Trondheim etter en trainee.

Som trainee hos oss blir du en del av et spennende fagmiljø på vår salgsavdeling og får lære av de beste folka i bransjen. Gjennom vårt hospiteringsløp får du unik erfaring og muligheter for å tilegne deg verdifull innsikt i vår verdikjede, god fagkompetanse og nettverk innen fiskeri og havbruk. Du får stor innsikt i produktene og selskapets videre utvikling, vi er et lite og jordnært selskap, men med en ekspansiv og framoverlent strategi. Derfor er vi verdens største leverandør av arbeidsfartøyer til havbruksindustrien.

Du er genuint opptatt av salg, har kanskje litt salgserfaring og har nettopp fullført høyere relevant utdanning.

Du får utfordrende og varierte arbeidsoppgaver, et fremoverlent, uhøytidelig og inspirerende arbeidsmiljø og en fleksibel arbeidshverdag. Om du viser gode leveranse vil du få mer ansvar og for flinke folk finner vi gode karrieremuligheter. 

Vi ønsker å legge til rette for at du skal trives godt hos oss og vil gi deg tett oppfølging fra start, både faglig og sosialt.  

Kunne du tenkt deg å bli en del av et godt, fokusert og motivert lag?

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, gode pensjons- og forsikringsvilkår og gode muligheter for tilpasning av arbeidstid. Hos oss blir du en del av et godt, fokusert og motivert lag med et godt arbeidsmiljø. Vi har flotte lokaler på Pirsenteret i Trondheim. 

Arbeidssted er Trondheim.

Ønsker du å påvirke fremtidens teknologi i havbruksnæringen? Søk da vel!

For ytterligere informasjon samt for å søke på stillingen, se www.headvisor.no. Du kan Moen Marin AS ved salgsdirektør Lars Ivar Elvertrø, tlf. 402 38 823.

Alle henvendelser behandles konfidensielt. 

Søknadsfrist: Snarest

Se stillingsutlysningen på finn.no her:

Kunne du tenkt deg å bli en del av et godt, fokusert og motivert lag? | FINN.no