Ny NabCat 13,50 til Sør-Trøndelag - Moen Marin

Nyheter

Ny NabCat 13,50 til Sør-Trøndelag

Katamaranen June har forlatt Kolvereidvågen og satt kursen mot Sør-Trøndelag, hvor den skal i tjeneste for rederiet Vikahav AS.

Moen Marin AS leverte denne uka en ny NabCat 1350 til rederiet Vikahav AS på i Roan i Sør-Trøndelag. Katamaranen skal seile under navnet June.

NabCat 1350
Moen Marins NabCat-fartøyer er designet spesielt med tanke på å gi best mulige arbeidsforhold for de som hver dag jobber i tøffe farvann langs kysten. Katamaranen er bygd i aluminium i henhold til DNV Nordisk båtstandard, og sikrer trygge arbeidsforhold i for alle som arbeider langs røffe kystområder.  Framdriften besørges av to John Deere dieselmotorer som hver utvikler 375 hestekrefter.     

Junes nøkkeltall:
Lengde:         13,50 meter
Bredde:          7,50 meter
Motoreffekt:    2 x 375 hestekrefter
Fart:               13-15 knop uten last
Nyttelast:        30.000 kg

June leveres med helsveisede spant for økt styrke og soliditet, helisolert maskinrom for bedre arbeidsmiljø og helkedde, innvendige rekker for enkelt renhold og desinfisering. Videre er båten utrustet med Twin Disc gearboks, to capstaner på henholdsvis tre og fem tonn, Sleipner baugpropell, radiostyrt Palfinger kran på rause 32 tonnmeter, 17,5 kW aggregat og alarmsystemer for vanninntrenging og brann. NabCat 1350 leveres med redningsflåte for 6 personer som standard.

Moen Marin AS har ytterligere åtte NABCAT 1350 og sju NABCAT 1499 oppdrettsfartøyer i produksjon. Flesteparten av båtene er kontrahert til norske oppdretts- og serviceselskaper. Neste ledige leveranse er en 13,5 m katamaran i mars 2015.

For mer informasjon, kontakt:

Georg Nesset
Salgs- og markedssjef, Moen Marin AS
Mob.: +47 489 59 048
E-mail: georg.nesset@moenmarin.no» data-mce-href=»mailto:georg.nesset@moenmarin.no«>georg.nesset@moenmarin.no

www.moenmarin.no