Ny leder i Moen Marin - Moen Marin

Nyheter

Ny leder i Moen Marin

Bernt Lilliestråle starter i sin nye jobb 1. mars.

Moen Marin er stolt over å kunngjøre Bernt Lilliestråle som selskapets nye leder fra 1. mars. Med en omfattende erfaring i maritim sektor, bringer Lilliestråle med seg en unik kombinasjon av teknisk ekspertise og ledelseskompetanse.

Lilliestråle har over 25 års erfaring hos Altera/Teekay, hvor han har innehatt flere lederstillinger i ulike deler av verden, inkludert Canada, Norge og Asia. Utdanningen har han blant annet tatt ved NTNU, med en Master i Technology Management.

Lilliestråle kommer fra stillingen som Vice President, Project Definition & Contracting i Altera Infrastructure i Trondheim, og er en strategisk og engasjert leder med en lidenskap for havet, båter og prosjekter.

– Jeg motiveres særlig av en kundefokusert tilnærming, utvikling av bærekraftige løsninger og et godt teamarbeid, sier Bernt Lilliestråle. Dette engasjementet kommer godt med når morgendagens grønne maritime løsninger skal fases inn i havbruket.

– Vi ser virkelig frem til å få Bernt om bord og er begeistret for hans kompetanse og hans lederegenskaper. Vi tror at han vil bidra til å styrke selskapet ytterligere, sier påtroppende styreleder i Moen Marin Svein Vestermo.

Moen Marin er en del av ScaleAQ gruppen og er en ledende aktør innen maritim bransje og spesialiserer seg på design og produksjon av avanserte maritime løsninger.