Moen Marin AS skal markedsføre og selge høykvalitets ringvaskere fra Mekon AS - Moen Marin

Nyheter

Moen Marin AS skal markedsføre og selge høykvalitets ringvaskere fra Mekon AS

Moen Marin AS skal markedsføre og selge ringvaskere fra Mekon AS.

Mekon AS har inngått et strategisk markedssamarbeid med Moen Marin AS. Selskapet som utvikler og leverer roboter og automatiserte produksjonssystemer til fiskeri- og havbruksnæringen, har mottatt priser for sin evne til å skape innovative, robuste og kostnadseffektive produkter.

Gjennom et strategisk markedssamarbeid skal Moen Marin AS markedsføre og selge Mekons ringvaskere RV-1 og RV-2.

– Det gir oss mulighet til å fokusere på det vi skal være best på, nemlig produksjon, oppfølging, innovasjon og produktutvikling, sier daglig leder Ivar Sandneseng i Mekon AS. 

– Mekon AS har utviklet og produsert gode, effektive produkter av høy kvalitet, som vi er glade for å få inn i vår produktportefølje, sier daglig leder Terje Andreassen i Moen Marin AS.

Slik fungerer ringvaskerne
Både RV-1 og RV-2 er selvbærende, har egen fremdriftsordning og kan opereres fra de fleste servicebåter. Flåtene er designet slik at flytekragen kan rengjøres også når den er fortøyd. Så fremt noten er fjernet, rengjør de effektivt i eksisterende anlegg.

RV-2 er andregenerasjon ringvasker fra Mekon AS, og er utviklet i tett dialog med kunder og produsenter av flytekrager. RV-2 finnes både med og uten integrert hydraulikkaggregat.

Du finner mer info om RV-2 her: http://www.mekon-norge.no/rv2

Personene på bildet øverst er fra venstre: Teknisk sjef Torfinn Hansvik i Moen Marin, styreleder Roald Dolmen i Moen Marin Group, daglig leder Ivar Sandneseng i Mekon AS og daglig leder Terje Andreassen i Moen Marin AS. Foto: Mekon AS