Moen Marin søker energisk og dyktig Prosjektleder - Moen Marin

Moen Marin søker energisk og dyktig Prosjektleder

Moen Marin AS er i dag verdens største leverandør av arbeidsfartøyer til havbruksindustrien. Varemerket er solid forankret i det maritime miljøet, med røtter helt tilbake til 1920-tallet. Moen Marin har som ambisjon å utvikle stadig nye konsepter hvor innovasjon og brukerbehov vektlegges høyt. Vi leder allerede i dag an i elektrifisering og digitalisering av fiskeri- og havbruksflåten. Vi søker deg som vil bli en del av et topp motivert team!

Moen Marin har i dag ca. 30 årsverk, hvorav 5 årsverk er i Nærøysund. Økende aktivitet gjør at vi øker staben, og søker derfor til vår avdeling i Nærøysund etter:

PROSJEKTLEDER

Vi har mange prosjekter pågående og nye spennende prosjekter i sikte Vi har ambisjoner for videre vekst, og trenger derfor en energisk og dyktig prosjektleder som trigges av lagbygging.

Som prosjektleder i Moen Marin får du ansvar for prosjektering av nybygg, og ansvar for oppfølging av byggeverft, inspektører, kunder, underleverandører og godkjenningsorgan. Du skal følge opp byggeprosjekter både innenlands og utenlands, så reiselyst er en fordel.

Vi søker deg som har relevant teknisk og maritim kompetanse og erfaring. Det kan gjerne være en ingeniørgrad i bunn, men du kommer også langt med erfaring og kompetanse innenfor fagområdet.

Du må være robust, leveranseorientert, opptatt av god kundebehandling og like å ta i et tak når det trengs. I tillegg jobber du selvstendig, er uredd og vant til å ta ansvar.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, gode pensjons- og forsikringsvilkår og gode muligheter for tilpasning av arbeidstid. Du får stor påvirkning på produktene og selskapets videre utvikling, vi er et lite og jordnært selskap, men med en ekspansiv og framoverlent strategi. Hos oss blir du en del av et godt, fokusert og motivert lag.

For nærmere informasjon om stillingene kontakt teknisk leder Torfinn Hansvik, torfinn.hansvik@moenmarin.no, tlf 95 97 13 41

Søknadsfrist: Snarest

Ønsker du å påvirke fremtidens teknologi i havbruksnæringen? Søk da vel!