Jr. Developer – Back-End og IoT - Moen Marin

Jr. Developer – Back-End og IoT

Vil du utvikle fremtidens teknologi i havbruksnæringen?  

Har du interesse for IoT og SaaS applikasjoner? Har du lyst til å påvirke hvordan fremtiden i havbruksnæringen skal være? – Da vil vi ha deg!

Hvem er du?

  • Du har relevant universitets-/høyskoleutdanning på bachelornivå eller høyere. Har du en kombinasjon av annen utdanningsbakgrunn og spesielt relevant erfaring kan det også være aktuelt.
  • Du har erfaring med backend-utvikling, fortrinnsvis med Python og Django, eller tilsvarende web-rammeverk i andre programmeringsspråk
  • Du har erfaring med skytjenester som Google Cloud Platform, Azure eller tilsvarende
  • Du har interesse for IoT løsninger og datahåndtering
  • Du er en lagspiller og liker å jobbe i små smidige team
  • Du er nysgjerrig, kreativ, løsningsorienter og liker å holde seg oppdatert på nye teknologier og trender
  • Git/Bitbucket, Jira, DevOps, beste praksis vedrørende IT-sikkerhet

Som utvikler hso oss vil du inngå i et team som drifter og utvikler nye datadrevne tjenester knyttet til vår egenutviklede mLINK plattform. mLINK er vår kundeplattform som vi benytter for å tilby support, monitorere våre produkter, og som vi benytter som fundament for å tilby våre kunder nye SaaS applikasjoner. Du vil være sentral i utviklingen av et system for support og beslutningsstøtte basert på sensordata, brukerdata og data integrert fra 3.partsløsninger.

Du vil få mulighet til å jobbe tett opp imot kunder i kundestyrte utviklingsprosjekter samt mot vår operative avdeling i utviklingen av operative støtteapplikasjoner.

Som kompetansebedrift har vi høyt fokus på faglig utvikling, og vil legge til rette for at du får dyrket dine interesser og holde deg oppdatert på teknologi i rask utvikling. Du bli en del av et lite selskap som er verdens største leverandør av arbeidsfartøyer til havbruksindustrien. Som en del av ScaleAQ, vil du få muligheten til å utveksle kunnskap og læring med andre software utviklere og digitale miljøer i konsernet som er verdensledende innenfor sine områder. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og svært gode forsikringsordninger.

For nærmere informasjon kontakt Jefferson Wells v/Christer Berget; telefonnummer 969 66 606 eller Christer.Berget@jeffersonwells.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i innledende fase.

Vi ser frem til å motta din søknad!