CTO - Teknisk leder - Moen Marin

CTO – Teknisk leder

Vår nåværende Tekniske Leder går over i annen rolle internt og vi søker derfor etter en ny fremoverlent Teknisk leder med passion for båt og innovative energi løsninger.

Du ser de tekniske mulighetene som våre kunder i havbruk, fiskeri og nye markeder søker for å oppnå sine mål om sikker, bærekraftig og effektiv drift. Du søker å implementere disse løsninger i tett samspill med kunder, leverandør, verft, myndigheter, og ikke minst dine kollegaer som daglig jobber sammen med deg.

Hva får du lede og jobbe med i Moen Marin:

  • Utvikling og prosjektering av framtidens båter og produkter innenfor både eksisterende og nye markeder.
  • Sikkerhet i design
  • Teknologi utvikling
  • Nullutslippsløsninger
  • Energi mobilitet
  • Oppfølging og etablering av standarder for våre produkter
  • Kostnadskalkyler
  • Innkjøp- og kontrakts strategier
  • Interne prosesser og systemer for ditt ansvarsområde

Du har relasjonsbyggende egenskaper, liker samarbeid, er selvgående, er opptatt av god struktur og gjennomføring.

Du har erfaring fra båtbygging, offshore og/eller annet relevant bakgrunn i kombinasjon med relevant utdanning.

Rollen vil rapportere til Daglig Leder (CEO) i Moen Marin og arbeidsted er Trondheim.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, samt gode pensjons- og forsikringsvilkår. Du får stor påvirkning på produktene og selskapets videre utvikling, vi er et lite og jordnært selskap, men med en ekspansiv og framoverlent strategi. Hos oss blir du en del av et godt, fokusert og motivert lag med et godt arbeidsmiljø. Vi har flotte lokaler på Pirsenteret i Trondheim. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Får du energi av stillingsannonsen og det å bli med på laget vårt, da er du hjertelig velkommen om bord.

For ytterligere informasjon kan du kontakte vår rådgiver i Headvisor AS Lars Jakob Arnøy, tlf. 907 69 045 eller Moen Marin AS ved CEO Bernt Lilliestråle, tlf. 970 10 515 eller CTO Torfinn Hansvik, tlf. 959 71 341. Alle henvendelser behandles konfidensielt. Søknadsfrist: Snarest

Moen Marin AS er i dag verdens største leverandør av arbeidsfartøy til havbruksindustrien. Varemerket er solid forankret i det maritime miljøet og selskapet er en del av ScaleAQ Gruppen. Moen Marin har som ambisjon å utvikle stadig nye båter hvor innovasjon og brukerbehov vektlegges høyt. Vi leder allerede i dag an i elektrifisering og digitalisering av fiskeri- og havbruksflåten i Norge og utland. Vi søker deg som vil bli en del av et topp motivert team! Moen Marin har i dag ca. 52 årsverk, hvorav 11 årsverk er i Rørvik. Økende aktivitet gjør at vi ønsker å styrke teamet ytterligere.