Elisabeth sørger for god flyt

Elisabeth Eiternes hadde sikret seg et solid fotfeste offshore. Likevel var drømmen å komme heim til Namdalskysten. Stillingen som intern driftsleder i Moen Marin Service ble en perfekt match – både for Elisabeth og arbeidsgiveren.

– Jeg så at det var vekst, utvikling og store muligheter i Ytre Namdal, sier Eiternes, som har fagbrev innen både industrimekanikk og logistikk.

Som intern driftsleder i Moen Marin har Elisabeth Eiternes ansvaret for at alt av bygninger, kjøretøy, kraner, verktøy og andre hardvarer er på plass og i prima stand når de ansatte utfører service og vedlikehold på det meste som flyter langs kysten.

Elisabeth Eiternes, intern driftsleder.

– Moen Marin er en bedrift som virkelig legger vekt på å tenke nytt. Eierne er opptatt av å skape morgendagens maritime løsninger. Derfor investerer vi i nytt og moderne utstyr. Jeg setter veldig pris på å være med på å bygge opp noe nytt. Det skjer noe hele tiden, og det er spennende, sier Eiternes.

Spennende dager er det også i Ytre Namdal, regionen hvor Eiternes og mange andre ser muligheter for å jobbe, bo og leve.

– Jeg er stolt over å være en del av Moen Marin. Selskapet er en del av den positive utviklingen, sammen med mange andre dyktige og innovative aktører. Hele regionen preges av tilflytting og optimisme. Jeg trives godt her, det er en god plass å bo for både barn og voksne. Vi har det meste her ute. Alt det andre ligger bare en flytur unna, oppsummerer Eiternes.