«Den Grønne bølgen» -Nå kommer de bærekraftige løsningene for fullt!

Selfa og Moen Marin arrangerer seminaret om den grønne bølgen og setter fokus på de bærekraftige løsningene for fiskeri- og oppdrettsnæringen.

Dato: Torsdag 22 august.

Sted: Britannia, Dronningens gt 5, Trondheim.

Tidspunkt: 08:30 – 11:30.

Det vil bli lett frokostservering fra kl 08:30 – 09:00.

Konferansier er Solveig Van Nes, og noen av bidragsyterne er:

Enova tilbyr støtte til norsk næringsliv, og har tilbud som gjør det lettere for norske bedrifter og offentlige virksomheter å skape livskraftig forandring

ZERO er en kompromissløs, uavhengig, ideell miljøstiftelse som bygger bro mellom parter i klimasaken, og jobber på kort og lang sikt for endringer i politikk, marked og oppfatninger.

Sjømat Norge er landsforeningen for fiskeri- og havbruksnæringen, og Norges største sjømatorganisasjon, og dekker hele verdikjeden fra fjord til bord i norsk sjømatnæring.

ZEM Energy har over 15 års erfaring med litium-ionbatterier. Med dette bringer de en kunnskapsdrevet tilnærming til å tilby batteriløsninger til den maritime sektoren.

Norway Royal Salmon er et av landets største oppdrettselskaper med en årlig produksjon på ca 70.000 tonn laks. NRS har gått til innkjøp av sin første elbåt, en NabCat 12,50 x 7,50 meter levert av Moen Marin, med batteriteknologi fra Zem Energy.

Selfa leverte verdens første elektriske fiskefartøy i 2015, og har siden 2018 kun levert hybride fiskefartøy. Er aktuell med nye energi- og fremdriftssystem til fiske- og oppdrettsfartøy, og notvasking.

Moen Marin har som ambisjon å utvikle
stadig nye konsepter hvor innovasjon og brukerbehov vektlegges høyt.
Satsningsområdene utvides stadig, og består i dag av oppdrettskatamaraner, servicefartøyer, og utstyr til bruk i oppdrettsnæringen.

Fullstendig program kommer.

For mer informasjon og påmelding: Christina Ekseth

Pris 500,-

· Publisert fredag, 28 juni, 2019 3:44
 • Hovedkontor Kolvereid
 • Post- og besøksadresse:
  Moen Marin AS
  Strandvegen 11,
  7970 Kolvereid
  Tlf: +47 74 38 22 00
 • Avdelingskontor Trondheim
 • Besøk: Havnegt. 9, Pirsenteret
  (inng. 1, 4 etg.)
  Post: postboks 1287 Sluppen
  7462 Trondheim
Moen Marin AS
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke Moenmarin.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
Alle rettigheter forbeholdt Moen Marin AS. ©2019. Web og design av Genc Media & Rokseth Media.