Yngve Vikan ny HR-leder i Moen Marin

Yngve Vikan (47) overtar som HR-leder i Moen Marins verftsvirksomhet. Vikan starter i jobben i august.

Moen-konsernets verftsvirksomhet på Namdalskysten vil i løpet av 2019 telle om lag 70 ansatte. 19. august tiltrer Yngve Vikan (47) fra Kolvereid jobben som HR-leder for Moen Marin Service og Moen Power. Han overtar stillingen etter Andrea Nogva, som tidligere i år ble ansatt som ny leder for den blå næringsklyngen InnovArena.

Yngve Vikan er utdannet vernepleier og kommer fra stillingen som kontorleder i NAV Nærøy. Han har tidligere vært fagleder ved Sykehuset Namsos, og tar med seg en allsidig erfaringsbakgrunn inn i industrikonsernet.

– Verftsvirksomheten har hatt god utvikling gjennom flere år, og vi planlegger for videre vekst. Kompetente og engasjerte ansatte er avgjørende for å nå vekstmålene. Det var derfor viktig for oss å sikre kontinuitet i HR-arbeidet, da det ble klart at Nogva skulle over i ny jobb. Ynge Vikan innehar kvaliteter som vi trenger, sier administrerende direktør Paul Ingvar Dekkerhus i Moen Marin Service AS.

Vikan vant HR-jobben i konkurranse med hele seks søkere som var med i intervjurunden. I alt kom det inn nærmere 30 søkere.

· Publisert tirsdag, 30 april, 2019 1:16
 • Hovedkontor Kolvereid
 • Post- og besøksadresse:
  Moen Marin AS
  Strandvegen 11,
  7970 Kolvereid
  Tlf: +47 74 38 22 00
 • Avdelingskontor Trondheim
 • Besøk: Havnegt. 9, Pirsenteret
  (inng. 1, 4 etg.)
  Post: postboks 1287 Sluppen
  7462 Trondheim
Moen Marin AS
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke Moenmarin.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
Alle rettigheter forbeholdt Moen Marin AS. ©2019. Web og design av Genc Media & Rokseth Media.