Møter markedet med tverrfaglig kompetanse

Moen Marin Service (MMS) og Moen Power tilrettelegger for at ansatte kan ta nye fagbrev.

Moen-konsernet er i stadig utvikling. I utviklingen inngår bygging av nye anlegg. Når disse anleggene skal tas i bruk, sørger MMS og Moen Power for at det står kvalifisert arbeidskraft klar.

I samarbeid med Opplæringskontoret for Teknologifag (OTEK) har begge bedriftene signert lærlingekontrakt med seks faste ansatte. Tre fagbrev i motormekanikk og tre i henholdsvis industrirørlegger og platearbeider.

– Behovet for dyktige fagfolk vokser i takt med etterspørselen i markedet og vi stiller stadig tøffere kvalitetskrav til oss selv, sier personalleder i MMS, Andrea Nogva.

Gode skussmål

Moen Power er eneste bedrift nord i Trøndelag som tar inn lærlinger i motormekanikk-faget. Sammen med MMS satser de nå tungt for videreutdanning for å stå bedre rustet for framtida. Slik sørger Moen Marin for å beholde den gode arbeidskraften de allerede har i egne rekker, samtidig som selskapet styrker kompetansen.

– Moen Power og MMS er blant de største bedriftene vi samarbeider med. De viser en god og framtidsrettet tankegang når det kommer til tilrettelegging for de ansatte, sier John-Ove Aasgård fra OTEK.

Nogva og Lasse Berg i Moen Power er begge enige om at det er noe de ønsker å fortsette med for de to bedriftene.

· Publisert tirsdag, 5 september, 2017 2:30
 • Hovedkontor Kolvereid
 • Post- og besøksadresse:
  Moen Marin AS
  Korsnesvegen,
  7970 Kolvereid
  Tlf: +47 74 38 22 00
 • Avdelingskontor Trondheim
 • Besøk: Havnegt. 9, Pirsenteret
  (inng. 1, 4 etg.)
  Post: postboks 1287 Sluppen
  7462 Trondheim
Moen Marin AS
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke Moenmarin.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
Alle rettigheter forbeholdt Moen Marin AS. ©2018. Web og design av Genc Media & Rokseth Media.